Přidány kategorie "Čerpací stanice CNG, Čerpací stanice Elektro a Dětská herna".
Reklama
Hodnocení firmy
Grill restaurant Duran - Hradec Králové, Sekaninova 398
Hodnocení 57% (23 hlasů)
Hodnocení 57% (23 hlasů)
(+420) 495 272 750 Email
Nabídka teplých či studených jídel a vín domácí i zahraniční produkce. Poskytujeme možnost pořádání soukromých i firemních akcí či využití cateringu. K dispozici je také salonek, venkovní posezení a parkoviště. Přijímáme platební karty. Zajišťujeme grilování.
Otevírací doba:
Po: 11:00 - 23:00 h
Út: 11:00 - 23:00 h
St: 11:00 - 23:00 h
Čt: 11:00 - 23:00 h
Pá: 11:00 - 23:00 h
So: 11:00 - 23:00 h
Ne: 11:00 - 23:00 h
- : - h
poslední úprava 13.2.2016
Google mapa |
Edituj záznam |
Připomínky k obchodu
(1)
Grill restaurant Duran - Hradec Králové, Sekaninova 398
Nabídka teplých či studených jídel a vín domácí i zahraniční produkce. Poskytujeme možnost pořádání soukromých i firemních akcí či využití cateringu. K dispozici je také salonek, venkovní posezení a parkoviště. Přijímáme platební karty. Zajišťujeme grilování.
Otevírací doba:
Po: 11:00 - 23:00 h
Út: 11:00 - 23:00 h
St: 11:00 - 23:00 h
Čt: 11:00 - 23:00 h
Pá: 11:00 - 23:00 h
So: 11:00 - 23:00 h
Ne: 11:00 - 23:00 h
- : - h
poslední úprava 13.2.2016
Google mapa |
Edituj záznam |
Připomínky k obchodu
(1)
Zde můžete napsat přípomínky nebo zkušenosti k obchodu Grill restaurant Duran
spatny - autor: zakaznik
Představa špičkového číšníka = číšník, který se chová přitepleně, ale neví, že se obsluhuje zprava, neví, že se neskáče lidem do řeči a neví, že má nabídnout denní menu (hlupáci jste vy, že to nevíte, že ho mají)! Představa barmana (baristy) = pán v kostkované košili s nápisy a džínách?! Ve steakové restauraci (aspoň tady čtu jak si každý dává steak) vám číšník nabídne steak (ač vůbec neví o co kráčí) jako propečení ny způsob "málo" "středně" a "durch". S nějakou gastronomií si tady hlavu tedy vůbec nelámou. Chudáček kuřecí prsní filet je tady prostě "stejk" jak řemen a durch ho tam val na ten talíř! No katastrófe vážení.
Představa špičkového interiéru = umělé, zaprášené kytky, flekatý ubrus (už od výroby, aby nebyly vidět fleky) a k tomu další fleky od omáček a mastnoty. Vše překryté zeleným hadrem s pocitem, že si pak zákazník nevšimne toho bordelu pod ním. Komu je líto mít před polednem vyprané ubrusy, tomu asi bude líto i pořádně uklízet v kuchyni. Příbory k masu (steak) = staré, odřené s klasickou hnusnou dřevěnou násadou.
Představa gastronomie - napíšu obrovským písmem na ceduli doprostřed lokálu, jak jsem dobrej, že nabízím EntERcôte, ale jsem úplně blbej, tak nevím, že se to píše EntREcôte. Když někdo neumí pokrm ani pojmenovat, asi vám je jasné, jak to dopadne s jeho vařením. Asi tak jako se žebírky. Tuhá, že je musíte žužlat jako blázen a k tomu přeslazené fazole z plechovky s tou hnusnou universální chili omáčkou. Pkud to řeknete provoznímu, víte co udělá? Otočí se a odejde. Skvělé ne?
Představa cen - ano, ta skutečně jediná odpovídá špičkové restauraci. Černý čaj za 59, to je na okrajovou, stavebně od 90. let netknutou restauraci v Hradci docela nářez.
Na dotaz, kde mají párátka (na vyšťourání těch tuhých žebírek) odpověď - na záchodě!!!! A světe div, fakt tam jsou !!!! LOL párátka na hajzlu
Restaurace si vybrala dobrý cíl. Stát se skvělou restaurací vyšší gastronomie. Buď ale po cestě k tomuto cíli poněkud zabloudila a nebo si v půlce řekla " to nám stačí - ti hlupáci to stejně nepoznají" a já myslím, že ta druhá možnost je správně. To, že nám předhazují blafy a ještě si o sobě myslí, že jsou honorace, je vlastně vina nás, co tohle považujeme za supržůžo.
Tak tady opravdu ne. A až tady nad tímto komentářem bude vlna "nezávislé kritiky" na můj komentář (to si všechno napíší pan majitel, provozní a zaměstnanci), tak se nezapomeňte kouknout na jejich web (sekce menu). Schválně, jestli tam ještě na pozadí bude ta sexy fotka kuchařů, kteří na sobě mají vytahaná umaštěná trička a jednomu z nich leze pupek. Opravdu skvělá fotka - reálně reprezentující tento Grand Restaurant. Ale spíš to asi rychle stáhnou. Škoda, aspoň legrace s nima mohla být, takhle je to fakt jen ta nechutná parodie.
Ze dne: 03.04.2015
© Hradecké Obchody 2022